Στον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ομάδας "Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων" κ. Αντώνη Χασιώτη, ο δήμαρχος κ. Μανώλης παρέδωσε ένα απινιδωτή για τις ανάγκες της Ομάδας. Ο κ. Χασιώτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, όπου στα Αμπελάκια εορτάζεται η Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου και η ομάδα φέρει το όνομα του Αγίου, χάρισε στον Δήμαρχο εικόνα του Αγίου Γεωργίου, συνοδευόμενη από ευχές για καλή και δημιουργική νέα θητεία.

Επίσης, στον προπονητή και όχι μόνο, της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας "ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ" κ. Θεόδωρο Σολωμό, ο Δήμαρχος κ. Μανώλης πρόσφερε επίσης, ένα απινιδωτή για τις ανάγκες της Ομάδας με την ευχή να είναι αχρείαστος.

"Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τη δωρεάν χορήγηση των Απινιδωτών. Η εν λόγω δωρεά έχει μέγιστη σημασία για την Τοπική κοινωνία του Δήμου Τεμπών, μιας και είναι προσφορά ουσίας, με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής την ώρα διενέργειας των ποδοσφαιρικών αγώνων και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους των διοικήσεων και του φιλάθλους. Αποτελεί δε έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, ευαισθησίας, αγάπης και διάθεσης προσφοράς από τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης", δηλώνει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης και συνεχίζει: "Πλέον σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Τεμπών, υπάρχει αυτό το πολύτιμο εργαλείο ζωής".