Με γιορτινή διάθεση τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Κων/νου, παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Απ. Καλογιάννης, πέρα από τις ευχές στα μέλη των ΚΑΠΗ, υπογράμμισε ότι στη δημοτική αρχή «πιστεύουμε πως Δήμος και Πόλη είναι πάνω απ΄ όλα οι άνθρωποι. Και για αυτό το λόγο έχουμε πάντα στραμμένο στους ανθρώπους. Και με τη δραστηριότητα μας, στον τομέα του Πολιτισμού, της αλληλεγγύης και της στήριξης των πιο ευάλωτων στηρίζουμε τη κοινωνική συνοχή στην πόλη μας,» επισήμανε ο δήμαρχος.

Κατά την έναρξη απαγγέλθηκαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα της ποιητικής συλλογής του κ. Χασιώτη, από τους παρακάτω εκπαιδευτικούς:
Αργυροπούλου- Μεταξιώτου Θωμαή, που επιμελήθηκε τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Γκουνέλα Ευαγγελία
Καλιάμη Ευαγγελία
Καρακαξά Αγγελική
Μπίλη Ζωή
Μπαγκούϊα Άννα

Εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η χορωδία «Φίλων Βυζαντινής & Δημοτικής μουσικής Λάρισας» υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Δήμητρας Χρυσάκη, και με τη μουσική συνοδεία του Αθανάσιου Ζιώζια στο βιολί, του Γεώργιου Θεοδωρίδη στο λαούτο και της Φωτεινής Καζακίδου στο ντέφι.

Η χορευτική ομάδα του Γ΄ΚΑΠΗ με την υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο κ. Έφη Σούλτου, έκλεισε τη γιορτή με παραδοσιακούς χορούς από την Ήπειρο και την Ικαρία.

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: εκτός του δημάρχου , ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Σωτήριος Βούλγαρης, ο οποίος απηύθυνε επίσης χαιρετισμό και ευχές για καλές γιορτές, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Δημήτριος Δεληγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρόνοιας κ. Θεόδωρος Κυρόπουλος, η πρόεδρος της 3ης κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Ειρήνη Χατζούλη, η αντιπρόεδρος της 3ης κοινότητας κ. Άννα Τζιότζιου, ο τέως πρόεδρος της 3ης κοινότητας κ. Κων/νος Ζέβλας , ο πρόεδρος της χορωδίας Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής μουσικής κ. Αστέριος Σαρακατσιάνος και η πρόεδρος της εταιρείας νόσου Αλτσχάϊμερ κ. Ελένη Νιφλή .

Η Διεύθυνση Πρόνοιας ευχαριστεί το αρτοποιείο «ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» για την ευγενική του χορηγία σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, την κ. Χαλκιοπούλου Χρυσή για την επιμέλεια της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης καθώς και το προσωπικό των ΚΑΠΗ που συνέβαλε σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.