Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΦοΔΣΑ Π.Ε. Λάρισας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και της εκτελεστικής επιτροπής.

Η Αυτοδιοίκηση της Π.Ε. Λάρισας όπως φαίνεται ενώνει δυνάμεις για τα σκουπίδια.

Στο σύνολο των 25 αντιπροσώπων, μεταξύ των οποίων απαρτίζεται από Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΦοΔΣΑ, ψήφισαν 22.

Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, με τους κ. Θανάση Μαμάκο να εκλέγεται στη θέση του Πρόεδρου του ΦοΔΣΑ και τον Γιώργο Μανώλη στη θέση του Αντιπροέδρου με 22 θετικές ψήφους ο καθένας.

Ο αντιπρόεδρος του ΦοΔΣΑ Γιώργος Μανώλης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους της αυτοδιοίκησης για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να με εκλέξουν στη θέση του αντιπροέδρου του φορέα. Όσο μεγάλη είναι η χαρά και η τιμή που νοιώθω άλλο τόσο και μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που νοιώθω στο πλαίσιο των διεκδικήσεων που έχουμε υποχρέωση να προβούμε.

Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τακτικά και αναπληρωματικά. Στην Π. Ε. Λάρισας όλη η αυτοδιοίκητη οικογένεια συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε με τα απορρίμματα και όπως πολλές φορές έχουμε πει στο ευαίσθητο αυτό θέμα του Περιβάλλοντος δεν υπάρχουν αποχρώσεις, κομματικές, παραταξιακές, προσωπικές.

Για να πετύχουμε χρειάζεται Συνεργασία, Συνέργεια και Συνοχή στην πράξη. Όλοι μαζί βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για την ανάπτυξη της χώρας και βοηθάμε να πιάσει τους στόχους της στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του ΦοΔΣΑ για την αφοσίωση και την συνεισφορά τους, στην ομαλή λειτουργία του χώρου ταφής των απορριμμάτων».