Χωρίς σταματημό καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, συνεχίζονται από το Δήμο Φαρσάλων οι εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης του αγροτικού οδικού δικτύου της επαρχίας.

Οι νέες παρεμβάσεις αφορούν και σε χαλικοστρώσεις προς αγροτοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με στόχο την απρόσκοπτη μετακίνηση, αλλά και την διακίνηση αγαθών.

Εκτείνονται σχεδόν σε όλη την επαρχία Φαρσάλων, μεταξύ άλλων στα χωριά Βρυσιά, πέριξ της πόλης των Φαρσάλων, Βαμβακού, Σταυρό, Σκοπιά κ.α.

Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γούσιας, τόνισε πως «κατανοώντας τη μεγάλη ανάγκη κατά την θερινή περίοδο, για μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε όλες τις περιοχές ευθύνης αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας. Επιπρόσθετα, προχωράμε σε χαλικοστρώσεις προς αγροτοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, εκεί όπου οι ανάγκες είναι υψηλότερες. Και θα συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, να είμαστε δίπλα στους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας».