Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες βράδυ κοντά στον Πλάτανο Αλμυρού, ένας 52χρονος, όπως εικάζεται, λίγες ώρες ουσιαστικά, μετά τον άδικο χαμό στην άσφαλτο του 25χρονου Σέρτζιο Σούλα κοντά στον κόμβο του Σέσκλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, έγινε στις 11 περίπου χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, εξετράπη της πορείας του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε δένδρα, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και να απανθρακωθεί πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, ενώ επί τόπου έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Εξετάζεται, εάν στο δυστύχημα, έπαιξε ρόλο και η βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα στην περιοχή Νέος Πλάτανος, ενώ κινούνταν από Πτελεό προς Αλμυρό με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε η σορός του οδηγού.

Την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει η Αστυνομία, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ταυτοποίηση της σορού, εξαιτίας του ότι ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε και μπορούσε να αναγνωριστεί. Επίσης, επειδή πήρε φωτιά το αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν έγγραφα για να ταυτοποιηθεί ο άτυχος άνδρας.

magnesianews.gr