Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1 και ανέβηκε στους 35 πόντους (11η θέση), ενώ οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στους 44 πόντους (8η θέση).

Ο Απόλλων Λάρισας ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ο Σταμάτης έκανε το 1-0 στο 2' λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στα πρώτα λεπτά, "έχτισαν" πάνω στο προβάδισμα τους και έδειξαν πολύ την θέληση τους για την νίκη, κάνοντας με τον Καραμόκο στο 39' λεπτό το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αν και οι "ασπρόμαυροι" μείωσαν με το γκολ του Τζίμα στο 52' λεπτό σε 2-1, οι Θεσσαλοί κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, νίκησαν εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' με 2-1.

Το όγδοο θαύμα ο Απόλλων Λάρισας, αφού με μαέστρο τον κόουτς Θωμά Γράφα, από τις τελευταίες θέσεις, κατάφερε να πάει στην 11η θέση και να παραμείνει στην κατηγορία, παρά τις αντιξοότητες που έτυχαν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη μέρας της ανήκει.

Ο επιχειρηματίας κ. Ντελόπουλος και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι κοντά στην ομάδα, ώστε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Τζίμας.

liganews.gr