Ο Θεσπρωτός ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-1 και ανέβηκε στους 30 πόντους (11η θέση), ενώ οι κυανόλευκοι πήγαν στους 28 πόντους (12η θέση).

Δυναμικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά, με τον Θεσπρωτό να έχει φάση με την κεφαλιά του Κωνσταντίνου στο 15' λεπτό, ενώ στο 21' λεπτό, ο Ραμίρεζ έκανε τους γηπεδούχους το 1-0. Στο 41' λεπτό, ο τερματοφύλακας Κίναλης απέκρουσε το σουτ του Καραμόκο και σε δευτερο χρόνο ο Μπαλογιάννης με σουτ του έκανε το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες με τα σουτ του Βίγια στο 51' και στο 62' λεπτό, αλλά και με το σουτ του Σταμάτη στο 53΄λεπτό. Ο Απόλλωνας Λάρισας είχε το πάνω χέρι στο δεύτερο μισό και ήταν επιβλητικός.

Στο 78' λεπτό, ο Γκανσιέρ των γηπεδούχων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για φάουλ, με την ομάδα από την Ηγουμενίτσα να συνεχίζει με δέκα παίκτες στο παιχνίδι. Το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Ραμίρες, Πατσέκο, Σαραντίδης.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Τιμπουέ, Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Σταματής, Καραμόκο.

liganews.gr