Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας και οι βετεράνοι άσοι του συλλόγου έκαναν Πανλαρισαϊκό κάλεσμα την Κυριακή (01/05, 14.45).

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλούμε τους φιλάθλους της Φιλιππούπολης αλλά και της Λάρισας να βρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό του αγαπημένου μας ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην μάχη “ζωής και θανάτου” που δίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄.

Η παρουσία όλων και η παρότρυνση για ΝΙΚΗ είναι ηθικά επιβεβλημένη για μια ομάδα που έχει δεχτεί ανελέητο “πόλεμο” και εξακολουθεί να δέχεται.

Την Κυριακή (01/05) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Φιλιππούπολη, όπου ο Απόλλωνας και ΜΠΟΡΕΙ και θα δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, για να κρατηθεί στην κατηγορία, σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά – για το ελληνικό ποδόσφαιρο – χρονιά».

Στην ανακοίνωση προστίθεται (κατόπιν σύμφωνης γνώμης και των υπολοίπων μελών) η θέση του Προέδρου των Παλαιμάχων κ. Απόστολου Φωτάκη, να προσπαθήσει να μεταπείσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά να άρει την απόφαση του, περί αποχώρησης και να παραμείνει κανονικά στην “κεφαλή” της ομάδας, που τόσο άξια ο ίδιος έφτασε πολύ ψηλά για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2".

liganews.gr