«Διαμορφώνουμε την πρότασή μας σε συνεργασία με τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, μιλάμε με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου. Είναι κοινή διαπίστωση ότι η πόλη εμφανίζει ανάπτυξη δύο ταχυτήτων. Οι συνοικίες δεν αναπτύσσονται όσο αναπτύσσεται το κέντρο -αυτό εισπράττουμε από τις συζητήσεις μας με τους κατοίκους», σημειώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Αθανάσιος Μαμάκος.

«Η Λάρισα εμφανίζει την εικόνα κάποιου που θέλει να σηκωθεί, ξέρει ότι μπορεί, αλλά κάποιοι την κρατούν καθηλωμένη. Και αυτό οφείλεται στη δυσανάλογη ανάπτυξη κέντρου και συνοικιών -εμείς δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στις συνοικίες, είναι συνειδητή η επιλογή μας να ξεκινήσουμε τις συναντήσεις μας από τις πιο προβληματικές για την καθημερινότητα των κατοίκων περιοχές», υπογραμμίζει ο κ.Μαμάκος.

Μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Ξυνοπούλου, Δημήτρη Γεωργάκη και Φώτη Τζατζάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων έκανε περιοδεία στην οδό Βόλου, όπου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να σημειωθεί ότι η περιοδεία στην οδό Βόλου ακολουθεί αντίστοιχες επαφές που έγιναν στις οδούς Φαρσάλων και Καρδίτσης.

«Είναι ξεκάθαρο πως η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν μπορεί να οδηγήσει την πόλη της Λάρισας στο μέλλον. Διαμορφώνουμε, μαζί με τους πολίτες, μια ολιστική πρόταση για την επίλυση των ζητημάτων της πόλης, με διαφορετικές, νέες προσεγγίσεις, με ανθρώπους που δεν έχουν συγκεκριμένες κομματικές αναφορές -και μας τιμά ιδιαίτερα η ανταπόκρισή τους σε αυτό το κάλεσμα, ιδίως των νέων ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας», καταλήγει ο κ. Μαμάκος.