«Είναι εξαιρετικά συγκινητικό να βλέπει κανείς μια ολόκληρη πόλη να ενώνεται, να γίνεται μια “γροθιά” για έναν ευγενικό σκοπό -τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Για την οικογένειά μου, η σημερινή ημέρα -και η ενεργή συμμετοχή μας στο 1o Run for Autism της Λάρισας- έχει ιδιαίτερη σημασία και με πολύ μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στον αγώνα δρόμου για τη στήριξη των συμπολιτών μας με αυτισμό», σημειώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων και υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, κ.Αθανάσιος Μαμάκος.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και το 1ο Run for Autism Λάρισας, ο κ.Μαμάκος υπογραμμίζει την ανάγκη για την ενεργοποίηση όλων των πολιτών στη δημιουργία μιας κοινωνίας που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και δίνει απλόχερα ισότιμες ευκαιρίες συμμετοχής σε όλα τα μέλη της, χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο κ.Μαμάκος, όσο και η σύζυγός του, κ. Αγάπη Κολοβού-Μαμάκου, η οποία εργάζεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ, μαζί με σχεδόν 3.000 δρομείς, από τη Λάρισα, αλλά και πολλές περιοχές και οικισμούς του νομού.