Mε πρωινό πρόγραμμα στις 11:00 συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ την προετοιμασία τους για το ενδιαφέρον και σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Η σημερινή προπόνηση διήρκησε 70′ και το τεχνικό επιτελείο είχε όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η ομάδα επικεντρώθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής πάνω στο τακτικό κομμάτι δουλεύοντας στη φιλοσοφία που προάγει ο προπονητής.

Έγινε ανάλυση των δυνατών και αδύνατων σημείων του αντιπάλου και τονίστηκε ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή διότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα άσχετα αν προέρχεται από δύο αρνητικά γι’ αυτή αποτελέσματα.

Ο μοναδικός που θα απουσιάσει σίγουρα είναι ο Χάρης Ηλιάδης λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στη Λιβαδειά. Αύριο η ΑΕΛ θα προπονηθεί στο AEL FC ARENA. Νωρίτερα ενημερώθηκε και για την αλλαγή ώρας στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Στα Δένδρα όλοι κάνουν λόγο για καλό κλίμα και πίστη στο βυσσινί σύνολο, στις δυνατότητες που μπορεί να αναδείξει, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση, έχοντας στόχευση μόνο για νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή 3/12.