Αίρονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65 που είχαν τεθεί σε ισχύ το πρωί της Τρίτης λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. 

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, από τις 13.15 σήμερα το μεσημέρι στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Σοφάδων (72,3 χ/θ), η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τις 13.15 σήμερα το μεσημέρι στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Σοφάδων (72,3 χ/θ), η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καρδίτσας (80,9 χ/θ) και συγκεκριμένα, συνέχεια του αποκλεισμού εισόδου - εξόδου στον ανισόπεδο κόμβο Καρδίτσας, αμφίπλευρα.
Η είσοδος και έξοδος των οχημάτων που προορίζονταν για τον κόμβο Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις επόμενες ή προηγούμενες εισόδους και εξόδους του Αυτοκινητόδρομου Ε65 (ανάλογα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας).