Είναι ψεύτης ο κ. Κουρέτας σε όσα λέει και παρόλο που του ζήτησα να συναντηθούμε για να ενημερωθεί, δεν έχει έρθει ακόμα, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός:

«Εμείς δεν χάσαμε την Περιφέρεια, χάσαμε από την πλημμύρα και το ακραίο καιρικό φαινόμενο που κανείς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Μέχρι να εμφανιστεί ο Daniel προηγούμασταν σε όλα τα επίπεδα. Έπειτα έγινε η δολοφονία χαρακτήρα ότι φταίει ο Αγοραστός για όλα, και ταύτιση του προσώπου μου με τον κατακλυσμό.

Δεν είπα τίποτα για να σταματήσουν έργα και για μη πληρωμές, είναι ψεύτης παθολογικός ο κ. Κουρέτας, κι όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα ψέματα έλεγε. Μπαίνει σε μια διαδικασία αυτή τη στιγμή να αποδημήσει τι; Τα έργα είναι εκεί και προχωρούνε, μέχρι και χθες ακόμα υπέγραψα σύμβαση για τον Πορταϊκό και τους παραποτάμους του Ληθαίου.

Μπορεί να περιφέρεται ο κ. Κουρέτας ως νέος και ωραίος στην πολιτική σκηνή, με τις φέικ επιτυχίες του, αλλά πορεύεται με ψέματα. Του είπα να συναντηθούμε για να τον ενημερώσω και μου απαντάει ότι δεν μπορεί να έρθει.

Το ΦΕΚ που υποτίθεται βρήκε και ανέφερε σήμερα, είναι ότι το Υπουργείο Υποδομών πλέον θα αναλάβει τις αναθέσεις των μεγάλων έργων για τις γέφυρες και τις αποκαταστάσεις των οδικών αξόνων, επειδή είναι αναθέσεις άνω των 500 εκ. ευρώ. Ίσως να ήθελε να τις κάνει…ο ίδιος.. Θα πρεπε να τα ξέρει αυτά τόσα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος, αλλά ούτε αυτό δεν έμαθε.

Έκανα και λάθη, και παραλείψεις, και ίσως αδίκησα ανθρώπους. Δεν το έκανα όμως εσκεμμένα, και πάντα δίπλα στον άνθρωπο ήμουνα. Όλα τα έργα που θα έρθουν είναι έργα δικά μας, αυτά που θα εγκαινιάζει ο κ. Κουρέτας δικά μου έργα θα είναι, με τη δική μας υπογραφή.

Τώρα, όσον αφορά στον ρόλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης που θα έχω από την 01/01 και μετά και αν θα τον υπηρετήσω ή αν θα παραιτηθώ, όλα είναι μέσα στην ζωή και την πολιτική, ποτέ μην λες ποτέ. Είναι πολύ νωρίς να απαντήσω σε κάτι τέτοιο.»

trikalaenimerosi.gr