"Τα ψωμιά αυτής της κυβέρνησης τέλειωσαν. Σε μία εβδομάδα η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα και μπαίνει τέλος στην αφαίμαξη του εμπορικού κόσμου που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας".

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του στα μέλη του εμπορικού συλλόγου Φαρσάλων, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές του νομού, πλαισιωμένος από τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε πως "οι μνημονιακές επιταγές μετέτρεψαν τις πάλαι ποτέ γεμάτες ζωή εμπορικές αγορές σε νεκροταφεία επιχειρήσεων, εκεί που σήμερα το μόνο που βλέπεις είναι το ένα λουκέτο πίσω από το άλλο".

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως "η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φροντίσει άμεσα να αναζωογονήσει την αγορά με μείωση της βαρύτατης και εξωφρενικής φορολογίας αλλά και ένεση ρευστότητας μέσω του τραπεζικού συστήματος. Μόνον έτσι θα μπορέσει να οικοδομηθεί και πάλι μία υγιής αγορά, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας".