Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή   το βράδυ στην Ελάτεια  στην Ταβέρνα των «αδερφών Γιώτση» η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» του Δημάρχου και επικεφαλής τους Συνδυασμού κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου.

Στην  ομιλία του ο  κ. Κολλάτος   ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση και δήλωσε : «Πορευτήκατε μαζί μου, δίπλα μου αυτά τα χρόνια και μαζί θα συνεχίσουμε να βγάλουμε εις πέρας αυτο το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου.

Στόχος και προτεραιότητα όλων μας, είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες  δίπλα στον πολίτη ,στον άνεργο , στην καθημερινότητα στα προβλήματα του τόπου μας  , είμαστε η Δημοτική αρχή που η πόρτα του Δημαρχείου θα  είναι πάντα ανοιχτή σε όλους τους δημότες μας  χωρίς διαχωρισμούς.

Ο δημότης είναι ο άμεσος  συνεργάτης μας και τον θέλουμε δίπλα μας, όλοι μαζί θα  συγκεντρώσουμε προτάσεις ,σκέψεις και ιδέες που θα βοηθήσουν πολύ στο έργο μας και στην ανάπτυξη  του τόπου μας.

Προσωπικά απο την πλευρά μου  για εμένα δεν υπάρχει  εκλεγμένος και μη εκλεγμένος για εμένα υπάρχει μια δυνατή  ομάδα που σκοράρει την μπάλα στα  δίχτυα  και τον φέρνει  να είναι πάντα ο νικητής . Το λιθαράκι στον Δήμο Τεμπών για τις νέες γενιές που έρχονται και για τα παιδιά μας , θα το χτίσουμε όλοι μαζί.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα προσωπικά».