Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η πρώτη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη το Σάββατο, με τον αρχηγό της ΝΔ να φτάνει λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας απ' ευθείας από το Βελεστίνο του Βόλου. 

Τον αρχηγό του κόμματός τους υποδέχθηκαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, συνοδεύοντας τον στο εσωτερικό του κτιρίου όπου τον ανάμενε ο Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και άλλους τοπικούς φορείς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτήρισε λάθος τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, εμφανιζόμενος πάντως βέβαιος για τη νίκη του κόμματός του. Από το γραφείο του Κώστα Αγοραστού έστειλε μήνυμα ευρείας συνεργασίας με τις πολιτικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή, αλλά και με τους τοπικούς φορείς, όπως οι Περιφέρειες, για τη λήψη αποφάσεων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήρθε στη Λάρισα για να μοιράσει υποσχέσεις. 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αγοραστός υπογράμμισε στον τρόπο λειτουργίας και στα αποτελέσματα που έχει παράξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω ενός πολύ δύσκολου αγώνα σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη ήταν επίσης η αναφορά του Περιφερειάρχη στα νέα παιδιά, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να συνεχίσει η χώρα να διώχνει τις νέες γενιές στο εξωτερικό. 

"Eμείς εδώ στη Θεσσαλία έχουμε συνηθίσει στις δημιουργικές ανατροπές και πραγματικά έχουμε μία πρωτόγνωρη συνοχή, συνέπεια, συνεργασία και συλλογική ηγεσία. Γι’ αυτό και στα 4,5 χρόνια που είμαστε εδώ έχουν γίνει 1800 έργα συνολικού προϋπολογισμού 2 δις ευρώ". Αναφέρθηκε στα δύο μεγάλα έργα της Θεσσαλίας, του Αχελώου και της Κάρλας επισημαίνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τα οφέλη που θα έχει η περιοχή και η οικονομία από την περάτωσή τους.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Αγοραστός δώρισε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ένα βιβλίο με πλούσια ιστορικά στοιχεία για την περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μιλήσει από την πλατεία Ταχυδρομείου στις 7:30.