Μια απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε στη Λάρισα κάνει από χθες τον γύρο της Ελλάδας στα ενημερωτικά Μέσα μετά τη σχετική αποκάλυψη που έκανε η γνωστή στήλη «Βηματοδότης» και αφορά στην παρουσία του τραγουδιστή Οικονομόπουλου στην πόλη.

Έγραψε σχετικά: «Κρίση; Ποια κρίση; Ρευστότητα; Ποια ρευστότητα; Περίπου 2.500 άτομα συνωστίζονταν το περασμένο Σάββατο προσπαθώντας να βρουν τραπέζι για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσε ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος (που άρχισε καριέρα από τα τηλεοπτικά realities) στο πολυτελές music hall της Λάρισας «Starz». Να σκεφθείτε, υπήρχε τέτοια ζήτηση για τη συναυλία που ορισμένοι Λαρισαίοι έβαλαν ως… μέσο τον «γαλάζιο» τοπικό βουλευτή Χρ. 

Κέλλα να τους βρει τραπέζι. Και τους βρήκε! Άλλοι πλήρωναν όσο-όσο για να βρουν τραπέζι κοντά στην πίστα και, όπως εγκύρως με πληροφόρησαν, στις πρώτες σειρές η ελάχιστη κατανάλωση ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ. Να μην ξεχάσω, είχαν (οι πιο μερακλήδες) ανοίξει και πεντάλιτρες σαμπάνιες και γενικά το κέφι, τα τσιφτετέλια και το χρήμα έρρεαν στο νυχτερινό κέντρο άφθονα. 

Ακόμη και το μεικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ κλήθηκε, έκανε έλεγχο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δεν βρήκε, όπως πάλι μου είπαν, τίποτε το επιλήψιμο».

Εκτός, βέβαια, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν δύναται να αποδειχθεί, εκείνο που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι ο βουλευτής ανταποκρίθηκε στο… παράξενο αίτημα των, προφανώς, ψηφοφόρων του, ενώ ακόμα μεγαλύτερη, το γεγονός ότι το διέρρευσε κιόλας στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Για ποιο απ’ όλα καμαρώνει περισσότερο;