Το είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» ο πρώην δήμαρχος και θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Έκανε βέβαια λίγο τον… δύσκολο αλλά μετά την επίσκεψη Σαμαρά δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Οι κακεντρεχείς πάντως έσπευσαν να κάνουν λόγο για μια ωραία παράσταση του Τζανακούλη ο οποίος διέρρεε, λίγες ημέρες πριν ότι δεν θα ήταν υποψήφιος. Όπως υποστηρίζουν, το έργο επαναλαμβάνεται, αφού και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, μέχρι τελευταία στιγμή, «έπαιζε» με την υποψηφιότητα του, για να ενδώσει τελικά μετά και την στήριξη Παπαμιμίκου. Τότε φαίνεται να «κλείδωσε» και η υποψηφιότητα του για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, βλέποντας την δυσκολία τους εγχειρήματος της επανεκλογής του στον δήμο.

Η πρώτη συγκέντρωση των φίλων του πάντως την περασμένη Δευτέρα δεν φαίνεται να σκόρπισε και… ρίγη αισιοδοξίας, καθώς επανεμφανίστηκαν μετά από λίγους μήνες όλα εκείνα τα φθαρμένα πρόσωπα που πήγαν τον δήμο της Λάρισας χρόνια πίσω.

Ο μόνος που ξεχώριζε ήταν ο Θανάσης Κοκκινούλης, από τους λίγους άφθαρτους και  με αξιομνημόνευτο έργο στην ΕΑΣ Λάρισας. Εμπρός… πίσω, θα μπορούσε να είναι το προεκλογικό σύνθημα του Τζανακούλη…