Το δικό τους Charlie Hebdo βρήκαν εκατοντάδες χρήστες των social media στο πρόσωπο του Αρκά, του θρυλικού σκιτσογράφου ο οποίος από χθες κατηγορήθηκε από μερίδα της κοινωνίας ότι βάλλει κατά της κυβέρνησης με το παραπάνω σκίτσο. 

Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να κάνουν λόγο ανοιχτά για χρηματισμό του Αρκά από ανταγωνιστές της κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία του σκίτσου. Αποτέλεσμα ήταν ο Αρκάς να σταματήσει επ' αόριστον να ανεβάζει νέα σκίτσα στη σελίδα του στο Facebook, προς απογοήτευση των χιλιάδων χρηστών που την παρακολουθούν.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media, με το θέμα του Αρκά μάλιστα να είναι πρώτο trend στο ελληνικό Twitter. 

Γρήγορα τη στήριξη στον σκιτσογράφο άρχισαν να εκφράζουν και πολιτικοί, ανάμεσα στους οποίους και δύο Λαρισαίοι βουλευτές. Ο λόγος για τους Χρήστο Κέλλα και Κώστα Μπαργιώτα, οι οποίοι αμφότεροι με αναρτήσεις σε Facebook και Twitter εύχονται να επιστρέψει ο Αρκάς με νέα σκίτσα. 

Δείτε τις αναρτήσεις των δύο βουλευτών:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!!!!Αυτό το σκίτσο ήταν η αιτία να βγεί σεργιάνι το τσούρμο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να απειλεί ανοιχτά τον ΑΡ...

Posted by Χρήστος Κέλλας on Friday, June 26, 2015