Πολλοί θυμούνται ακόμα την χαρακτηριστική κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη πριν δύο χρόνια να βγάλει ένα κασετόφωνο για να ακουστεί από το βήμα της βουλής ένα ηχητικό απόσπασμα. Την "τακτική" αυτή πήγε ένα βήμα παραπάνω σήμερα η Άννα Βαγενά, καθώς εμφανίστηκε στο βήμα της ολομέλειας με ολόκληρο... CD player! 

Η ενέργεια έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης για την ΕΡΤ όπου η Άννα Βαγενά ανέβηκε στο βήμα αφήνοντας δίπλα στο μικρόφωνο μία χάρτινη σακούλα. Στο τέλος της ομιλίας της έκανε την κίνηση να ανοίξει τη σακούλα και να βγάλει από αυτή το ασημένιο CD player, στο οποίο είχε καταγράψει τη φωνή του προέδρου της ΠΡΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη όταν κατήγγειλε το κλείσιμο της ΕΡΤ και "την κατάλυση της Δημοκρατίας".

Η Λαρισαία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία χειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους της για την ενέργεια της, άφησε σύξυλο τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα που προέδρευε εκείνη την ώρα και οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Η Άννα Βαγενά επιτέθηκε με σφοδρότητα στους  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι δεν είναι ούτε δείγμα "ευγένειας ούτε ανδρισμού" να μην αφήνουν τους ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσουν. Νωρίτερα, σύμφωνα με το the toc, η ίδια βουλευτής είχε κινηθεί απειλητικά κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας και δείχνοντας με το δάχτυλο τον βουλευτή.