Η προσμονή των αποτελεσμάτων είναι πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα για τους υποψήφιους βουλευτές που χθες... ξημέρωσαν στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων τους προκειμένου να μάθουν αν θα εκλεγούν ή όχι. 

Στιγμές αγωνίας πέρασε και η Ηρώ Διώτη, παρόλο που ήταν από τα φαβορί στη Λάρισα, όπως επιβεβαιώθηκε στην πράξη με τους 18.705 σταυρούς που συγκέντρωσε, αλλά στο τέλος ήρθε η... λύτρωση. 

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στήθηκε γιορτή με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το άγχος έφυγε μαζί με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτική η φωτογραφία με την Ηρώ Διώτη και την έτερη υποψήφια, Φωτεινή Καρυώτη, να ποζάρουν χαμογελαστές χθες βράδυ στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η ίδια η Ηρώ Διώτη βέβαια δεν έκρυψε τη χαρά της άμα την ανακοίνωση των exit polls που έδειχναν το θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως μαρτύρησε "ανάσανε" μετά από καιρό, μαζί με τους 61.436 Λαρισαίους εκλογείς που στήριξαν το κόμμα της στην κάλπη.

Από αύριο, όμως, τα μανίκια σηκώνονται και ξεκινά η δουλειά για τα μέλη της κυβέρνησης και για τους 300 νέους βουλευτές.