H Kourtis Events σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων ατόμων με Σύνδρομο Dοwn “Κύκνος” και μια πλειάδα λαρισαϊκών επιχειρήσεων διοργανώνουν ένα λαμπερό Φιλανθρωπικό Gala την Τετάρτη 1 Ιουλίου 21.30 στον χώρο του εργοστασίου Κούρτης στο 7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Τυρνάβου για την ενίσχυση των σκοπών του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου.

Στόχος του συλλόγου είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων για όλα τα θέματα που αφορούν τους τομείς ανάπτυξης και την επίτευξη της κοινωνικής αποδοχής και ενσωμάτωσης των παιδιών με Σύνδρομο Dοwn.

Πρόκειται για ένα λαμπερό Show που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας με νυφικά, casual ντύσιμο βραδινό ντύσιμο και μαγιό καταστημάτων της Λάρισας.Τη βραδιά θα συνοδεύσει τραγουδιστικά ο Βασίλης Κούρτης.

Θα συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό show μαγικών από τον ανερχόμενο μάγο desdinova διάφορα happenings και για πρώτη φορά στη Λάρισα θα γίνει επίδειξη ζωγραφική σώματος (body painting).

Στο Gala τοπικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν δωρεάν δείγματα των προϊόντων τους στο κοινό, και θα διανεμηθούν δωρεάν γαστρονομικές δημιουργίες του από χορηγούς της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του φιλανθρωπικού Gala καλούνται, όσοι επιχειρηματίες-χορηγοί-καταστήματα επιθυμούν να συμμετέχουν στο Gala με οποιοδήποτε τρόπο,

να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6983340738.

Το κάλεσμα απευθύνεται και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θέλουν να προβάλουν το gala ακόμη και σε απλούς πολίτες.

Αντί εισιτήριου, οι θεατές θα αγοράσουν συλλεκτικές κονκάρδες που απεικονίζουν το νούμερο 21 (το χρωμόσωμα που ευθύνεται για τη γέννηση παιδιών με Σύνδρομο Dοwn). Η τιμή της κονκάρδας ανέρχεται στα 4 ευρώ και θα διατίθεται στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης και στo βιβλιοπωλείοo Γραμμή Ολύμπου 25.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την ελάχιστη συμμετοχή των 4 ευρώ ανά άτομο, θα διατεθούν αποκλειστικά στη έκδοση του βιβλίου του συλλόγου “ΚΥΚΝΟΣ” της συγγραφέως Έπη Ν. Μίχη-Ζέγγου.

Το (πολύ ξεχωριστό) χρωμόσωμα 21 σε εικονογράφηση της Θεοδοσίας Κώτσικα.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η Μαρία Κούρτη, την σκηνοθεσία του event ο Πασχάλης Μάντης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη με την Δέσποινα Φουσίκα.

Τις μουσικές επιλογές θα επιμεληθεί ο Ahilleas Maker την ηχητική και φωτιστική κάλυψη το Studio Καραγούγας.Το styling των εμφανίσεων το makeup , makeup artists και το Facial care θα έχει η σχολή Costyle τηv επιμέλεια των μαλλιών έχει η Evagelia Dagalou.

Στο Μουσικοχόρευτικό event θα συμμετέχουν ο Δημήτρης Ακριβούλης, ο Δημήτρης Ζέρβας και η Εύα Ζαφειράκη της σχολής Real Dance η σχολή Gangoo jumps με την Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Άνδρεα Κατσέλου.

Yπεύθυνος φωτισμού ο Βασίλης Τσιγγεράς στην κάλυψη ο Μιλτιάδης Γραίκος.