Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος για χθες επιτόπιος έλεγχος της υγειονομικής υπηρεσίας που στόχευε στον σχεδιασμό της απολύμανσης του  διαμερίσματος, όπου την Κυριακή το απόγευμα εντοπίστηκε το άψυχο σώμα μιας 82χρονης γυναίκας.

Να υπενθυμίσουμε πως η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις πέθανε πριν περίπου δυο μήνες, με τα δυο της παιδιά να κρατούν για όλο αυτό το διάστημα το άψυχο σώμα της στο διαμέρισμα, τυλιγμένο με κουβέρτες και σεντόνια!  

Όπως σημειώνουν οι γείτονες χθες στο διαμέρισμα επί της οδού 25ης Μαρτίου στη συνοικία των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, βρισκόταν από νωρίς το πρωί η υγειονομική υπηρεσία και ιδιωτική υπηρεσία απολύμανσης,  όπως είχε σχεδιαστεί μετά από απόφαση της εισαγγελίας.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ» λόγω εμπλοκής της εισαγγελίας δεν ολοκληρώθηκε τελικά η διαδικασία της εκτίμησης της κατάστασης ώστε να  επιταχυνθεί η απολύμανση του διαμερίσματος, η οποία και  μετατέθηκε για σήμερα το πρωί. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αισθάνονται πάντως ανήσυχοι, διότι τίθεται ζήτημα δημόσιας υγείας και ζητούν από τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα σε καθαρισμό και απολύμανση του σπιτιού. 

Τόσες ημέρες και με τέτοια ζέστη…