Το πρώτο σεμινάριο στη Λάρισα από το Lindy Hop Greece είναι επιτέλους γεγονός

Η Χριστίνα Λουκάκη από το Lindy Hop Greece, την ομάδα που έφερε το Swing χορό στην Ελλάδα, έρχεται στo Χορίαμβο τη Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου για ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα!!

To πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

16.00-17.00: Lindy Hop Αρχάριο επίπεδο

17.00-18.00: Ladies’ Styling (All Levels)

18.00-19.00: Lindy Hop Προχωρημένο Επίπεδο**

Kόστος συμμετοχής:

2 ώρες = 15Ε

3 ώρες = 20Ε

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής με προκαταβολή των 10Ε μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου. Τηλ. Επικοινωνίας: 2411 101963 

*Αρχάριο Επίπεδο: Για χορευτές που έχουν χορευτική εμπειρία μέχρι 6 μήνες. Ξέρουν να χορεύουν το βασικό 8 count βήμα, swing out, κύκλο, βασικό Charleston και μικρές απλές παραλλαγές του βασικού.

**Προχωρημένο Επίπεδο: Για χορευτές, από 6 μήνες και πάνω, οι οποίοι χορεύουν με άνεση όλα τα βασικά που προαναφέραμε, καθώς και inside/outside turns, 6 counts βασικά, στο Charleston: fly high/cross fly high, shadow και μπορούν να κινούνται με άνεση σε αυτά, σε ταχύτητες μέτριες και πάνω.

Φέρτε μαζί σας παπούτσια χορού, φορέστε άνετα ρούχα, φέρτε έξτρα μπλουζάκια, πετσέτες, αντιιδρωτικά, τσίχλες και φυσικά πολύ διάθεση για χορό και μουσική! 

Σας περιμένουμε! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LHG

Απο τον Οκτώβρη του 2006 το Lindy Hop ήρθε και στην Ελλάδα από μια παρέα Ελβετών που χόρευαν στη παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο Ελβετός Michael Widmer ίδρυσε τη Swing Dance Association στην πόλη του, τη Βέρνη και μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρίνη δημιούργησαν την πρώτη Lindy Hop κοινότητα στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece!

Σήμερα μαζί με τη Χριστίνα Λουκάκη διδάσκουν, χορεύουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε ανθρώπους κάθε ηλικίας! Το Lindy Hop Greece σύστησε στο Αθηναϊκό κοινό το Lindy Hop τον Φεβρουάριο του 2008 και αργότερα σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας όπως Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα κα. 

Η Χριστίνα με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο, είναι πλέον αναγνωρισμένοι δάσκαλοι στο εξωτερικό διδάσκοντας σε πολλές πόλεις του εξωτερικού αλλά και στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ στον κόσμο και το μέρος που αναβίωσε το lindy hop στην Ευρώπη, το Herrang Dance Camp.Ακόμα είναι οι πρώτοι Έλληνες διεθνείς δάσκαλοι.