Γάλα του συνεταιρισμού «ΘΕΣ Γάλα – Πιες», θα διατεθεί για τις ανάγκες και της φετινής χρονιάς, για τα παιδιά των 25 Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων καθώς και για την κάλυψη των αναγκών 100 οικογενειών που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. 

Την προσφορά του συνεταιρισμού – για δεύτερη συνεχή  χρονιά - προς το Δήμο και την κοινωνία της Λάρισας, ανακοίνωσε στο δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Θανάσης Βακάλης, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Καλογιάννης αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του Συνεταιρισμού για τη προσφορά του,  αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της,  αφού αφενός καλύπτονται οι ανάγκες των παιδικών σταθμών σε γάλα,  αφετέρου ενισχύεται  ακόμα πιο έντονα το κίνημα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, που μέρα με την ημέρα γίνεται πιο έντονο στην πόλη. 

«Η κοινωνική αλληλεγγύη και η προσφορά για το συνάνθρωπο μας, αποτελεί μέρος της απάντησης για την  αντιμετώπιση της κρίσης, που βιώνει η κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Θανάσης Βακάλης, τόνισε ότι για δεύτερη χρονιά στηρίζουμε την κοινωνική πολιτική του Δήμου και τη δημοτική αρχή προσφέροντας το γάλα για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών και την κάλυψη των αναγκών για 100 οικογένειες της πόλης, που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. «Με αυτή τη πράξη επιδιώκουμε να επιστρέψουμε την στήριξη που εισέπραξε ο Συνεταιρισμός μας από την κοινωνία της Λάρισας».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και στελέχη του Συνεταιρισμού.