Με μία αποχαιρετιστήρια παράσταση της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής», του «Θεάτρου Τεχνών», με το κλασσικό Αριστούργημα  του Θερβάντες:

                                                            «ΔΟΝ  ΚΙΧΩΤΗΣ»

την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου,  στις 12 π.μ, θα κλείσει ο  μεγάλος Κύκλος των παραστάσεων που ξεκίνησαν  στις: 5 Οκτωβρίου του 2014. 

Δόθηκαν  περί της 65 Παραστάσεις  και  φιλοξενήθηκαν πάνω από 4.500 μαθητές 70 και πλέον Σχολείων  της πόλης  της Λάρισας και του Νομού.

Η παράσταση έχει ανέβει σε  διασκευή για παιδιά και σκηνοθεσία  του Γιάννη Καλατζόπουλου, μουσική Δημήτρη Λέκκα και Χορογραφίες της Λαρισαίας Αγγελικής  Σαρήογλου.

Η  τιμή του εισιτηρίου την Κυριακή  στις  8 Μαρτίου, για όλους θα είναι: 5 €. 

Για κρατήσεις  θέσεων στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313.

Τους ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμήνευσαν εξαιρετικά, οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα  Νούτσου, Σμαράγδα Χατζή,  Δημήτρης Τσατσανάκος  και  Ειρήνη Σιδηροπούλου.

                                          -------------------------------------------------- 

Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται  και οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής  με την ξεκαρδιστική  Κωμωδία του Μολιέρου:

                                                  «Ο  ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ  ΣΥΖΥΓΟΣ» 

κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ στις 9 μ.μ & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 7μ.μ. με εισιτήριο μόνο: 8 € και Παιδικό-φοιτ.-Ανεργων: 5 €

Η παράσταση έχει ανέβει σε μια σύγχρονη διασκευή και επιμέλεια μουσικής, του Χάρη Κυριακίδη και σε συν-σκηνοθεσία του ίδιου και του  Δημήτρη Φωτίου.

Τους ρόλους παίζουν έξοχα οι Ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Εύα Τριανταφύλλου, Βάννα Καταραχιά, Βασίλης Σακκάς, Δημήτρης Τσατσανάκος, Κίμων Μπαχατήρογλου και η  Ειρήνη Σιδηροπούλου.