Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, ολοκληρώνεται ο κύκλος των δεκαπέντε συνολικά παραστάσεων για το κοινό της πόλης, της παράστασης του Δημοτικού Κουκλοθίασου “Τιριτόμπα” Κώστας Χατζηανδρέου-Σοφία Φουτζοπούλου με τον τίτλο "Τα τρία δώρα".

Γέμισε το Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά με εκατοντάδες γονείς και παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση, συμμετείχαν με ενθουσιασμό, γέλασαν, συγκινήθηκαν.

Η Φωτεινή Καλούδη και η Λήδα Ντούρου εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους τόσο στο χειρισμό της κούκλας όσο και στην εναλλαγή των φωνών και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν ξαναδούν την παράσταση δεύτερη και τρίτη φορά!

Τελευταία παράσταση την Κυριακή λοιπόν, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση.

Η παράσταση " Τα τρία δώρα" θα ταξιδέψει στο Mime Festival of Kilkis - Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου-International Puppet και φυσικά θα ξαναπαίξει στο δικό μας Πρώτο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο.

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία- αλλά και για όσα παιδάκια δεν πάνε ακόμη σχολείο - καθημερινά ώρα 10.30 π.μ. κατόπιν επικοινωνίας.

Πληροφορίες στο κουκλοτηλέφωνο 2410 251657. Υπεύθυνη κουκλοθεάτρου Φωτεινή Καλούδη.

Και πάμε πρόβες για το επόμενο. . .