Χαρούμενες φωνές πλημμύρισαν τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με την επίσκεψη  των μαθητών με τους δασκάλους τους ,  του 3ου και του 12ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας.

Κρατώντας στολισμένα καλαθάκια, παραδοσιακές δημιουργίες και μουσικά όργανα μαθητές και μαθήτριες τμημάτων της Γ΄τάξης του 3ου  και της Γ΄ Δ΄και Ε΄ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου, τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου της χώρας μας αλλά και της Κύπρου, στην Περιφερειακή  Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ζιάκα Βασιλική  και στο διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης.      

 Η κ. Ζιάκα  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα παιδιά τη σημασία των ημερών που ακολουθούν . Οι μαθητές και μαθήτριες των  Δημοτικών Σχολείων πρόσφεραν λαμπάδα, αυγό, λαζαρίνα, ανθοστόλιστο Σταυρό   και ευχετήρια κάρτα, όλα δικές τους δημιουργίες.  Τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου συνόδευαν η Διευθύντρια κ. Δημητρίου Ελένη και η εκπαιδευτικός  Φίλιου Βασιλική.    Τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου συνόδευαν  οι εκπαιδευτικοί  Κόντος Αντώνης (υποδιευθυντής), Τσαπράζη Γεωργία (μουσικός ) και Τσουροπλή Παγώνα.