Λεφτά με το τσουβάλι μοιράστηκαν σήμερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Λάρισας από εκπρόσωπο του κόμματος του γνωστού και μη εξαιρετέου Αρτέμη Σώρρα. Στη σημερινή συνεδρίαση λοιπόν, η οποία αφορούσε το θέμα του προϋπολογισμού του Δήμου, αλλά και την παρουσίαση του έργου για την βιοκλιματική ανάπλαση του Φρουρίου, ακούστηκε μεταξύ άλλων και μια απίστευτη πρόταση ενός εκπροσώπου του πολιτικού κόμματος "Ελλήνων Συνέλευσις", πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν χρήματα ύψους 20 δις ευρώ σε κάποιο ταμείο, τα οποία προορίζονται να διατεθούν στην Λάρισα...

Το πιο απίθανο της υπόθεσης είναι πως για να δοθούν τα χρήματα στη Λάρισα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αυτοαποκαλούμενου πλουσιότερου ανθρώπου Άρτεμη Σώρρα, χρειάζεται μόνο μια υπογραφή του δημάρχου!

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο Σώρρας είχε παλαιότερα υποσχεθεί πως μπορεί να να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση,  αγοράζοντας όλο το χρέος, καθώς επίσης πως θα  μπορέσει να αγοράσει ακόμα και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να βοηθήσει τη χωρά! Για να έχουμε όμως πλήρη γνώση περί τίνος μιλάμε, αρκεί μόνο να θυμίσουμε τα όσα καταγράφηκαν σε παλαιότερα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οπαδοί του Σώρρα στο Αιγιο κατά την διάρκεια εκδήλωσης, ορκίζονταν ότι θα υπηρετούν τους σκοπούς της «Συνέλευσης» και υποταγή στις εντολές του κατά φαντασίαν «τρισεκατομμυριούχου», διαφορετικά θα… αποσυντεθεί το σώμα τους!

Ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις...