Με μια ανακοίνωση απίστευτης σκληρότητας ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βάλει κατά του Ποταμιού και προσωπικά του Σταύρου Θεοδωράκη, τον οποίο αποκαλεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, …φασίστα.

Όλα αυτά εξ΄αιτίας ης πρόσφατης συνέντευξης του επικεφαλής του Ποταμιού από την οποία καλούσε τον πρωθυπουργό να πάψει να συνομιλεί με τους κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ και να φροντίσει να τα βρει με τους εταίρους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Έχει ως εξής:

«Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του φερόμενου ως πολιτικού κόμματος «Το Ποτάμι», προέτρεψε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάψει να συνομιλεί με το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) και να προχωρήσει σε συμφωνία με τους εταίρους. Δεν μας εκπλήσσουν αυτά τα μαθήματα δημοκρατίας που παραδίδει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα έκανε και το 2012 όταν σε μια από τις megaλες εκπομπές του φιλοξένησε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο σε μια αποκαλυπτικά φιλική συνέντευξη.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης πίνει με άνεση καφέ από τη χρυσαυγίτικη κούπα, δείχνοντας να απολαμβάνει την παρέα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Είναι προφανές πως ο κ. Θεοδωράκης είναι μια μαριονέτα του μνημονιακού διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη φασιστική του φύση. «Το Ποτάμι» ξεχειλίζει φασισμό. Το θέμα είναι το εξής: τα «ψάρια» που κολυμπούν πανευτυχή μέσα του (βουλευτές, στελέχη, κ.ά.), δεν ξέρουν τι εστί Θεοδωράκης; Ή κάνουν πως δεν ξέρουν; Ή δεν θέλουν να ξέρουν;»