Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχετικά με καταγγελίες που έχουν γίνει για τρομοκράτηση των ηλικιωμένων σε ΚΑΠΗ της Λάρισας αναφορικά με τις εκλογές της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:          

«Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, τις τελευταίες μέρες στα ΚΑΠΗ της πόλης μας, «περιοδεύουν» διάφορα  «άτομα», τα οποία τρομοκρατούν τους ευάλωτους συμπολίτες μας, λέγοντάς τους: «Μην ψηφίσετε Τσίπρα, θα σας κόψει τις συντάξεις. Μόνο με τον Σαμαρά, θα συνεχίσετε να παίρνετε σύνταξη».

Οι καταγγελίες αυτές μαρτυρούν τον πανικό του κόμματος Σαμαρά μπροστά στην έλευση του αυτοδύναμου ΣΥΡΙΖΑ. Η κινδυνολογία αυτή τη φορά έχει στοχοποιήσει τους απόμαχους της ζωής και προσπαθεί να τους στερήσει την ΕΛΠΙΔΑ.  Καλούμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας να μη φοβηθούν απ’ όσα τους λένε τα «περιοδεύοντα κλιμάκια» του Σαμαρά και να τους θυμίσουμε ότι-σύμφωνα με το αδιαπραγμάτευτο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης-θα αποκατασταθεί αμέσως το δώρο των Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη, σε 1.262.920 συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 700 ευρώ».