Με ενθουσιασμό γεμίζουν κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και στις 3 το απόγευμα την αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών» για να παρακολουθήσουν τις «πολύχρωμες και σκαμπρόζικες»: 

                                  «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ» 

                                    Του Παναγιώτη Σουπιάδη.

Την «πανέμορφη αυτή παράσταση για τα μικρά παιδιά,  παρουσιάζει εδώ και 2 εβδομάδες η «Μικρή Παιδική Σκηνή»  του «Θεάτρου Τεχνών» Λάρισας.

Η τιμή εισιτηρίου για τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές είναι μόνο 5€, ενώ για τις οργανωμένες παραστάσεις που δίνονται για τα Νηπιαγωγεία και τις δύο πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μόνο 4 €.

… «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» είναι μια εξαιρετική Θεατρική μεταφορά που έκανε ο Παναγιώτης Σουπιάδης  στην πασίγνωστη Παραμυθο - Ιστορία του Πινόκιο και του Τσεπέτο, καθώς και πολλών άλλων ηρώων, μικρών χαριτωμένων ζώων…και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο «Λιλιπούτειος» θεατής.

Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί που αποτελούν τον μικρό Θίασο του Πινόκιο και είναι: Παναγιώτης Σουπιάδης (Επιμέλεια Σκηνοθεσίας & Μουσικής), Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και η Όλγα Οικονόμου.