Η σεζόν δραστηριοτήτων των Ενεργών Πολιτών οδεύει προς το τέλος της, ωστόσο ορισμένες δράσεις συνεχίζονται.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων των Εν.Πο.Λ. ως το τέλος του Ιουνίου έχει ως εξής:

Στις 18-19 Ιουνίου στη Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37) θα λάβει χώρα η δράση μας «Ανακύκλωση Γνώσης». Φέρτε μας σχολικά είδη γι αυτούς που δυσκολεύονται να τα αγοράσουν, τις παλιές τσάντες σας, που είναι όμως σε καλή κατάσταση, στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους , μπογιές. Μπορείτε επίσης να φέρετε τα παλιά σας σχολικά βοηθήματα και να πάρετε από κάποιους άλλους τα σχολικά βοηθήματα που θα χρειαστείτε στη νέα χρονιά!

Από τις 18 έως τις26 Ιουνίου, στο χώρο της Στέγης Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. θα πραγματοποιηθεί  Έκθεση Φωτογραφίας με έργα φωτογράφων του Μορφωτικού Ιδρύματος Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας κι Εύβοιας με τίτλο «Ο άνθρωπος...δίπλα μας». Κάποια από τα έργα θα μπορείτε να τα αποκτήσετε με αντάλλαγμα τρόφιμα για το Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.

Κυριακή 21 Ιουνίου, ώρα 7μ.μ "Πικ-νικ στο Αισθητικό Άλσος" - γιορτή εθελοντών. Το Αισθητικό Άλσος ξαναμπαίνει στη ζωή μας με τη σταδιακή αναμόρφωσή του και λειτουργία του! Γι αυτό καλούμε όλους τους εθελοντές μας να ετοιμάσουν μεζεδάκια και να τα φέρουν στο Άλσος να τα φάμε μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια, να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και να χαλαρώσουμε!

Και τέλος, την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 7 μ.μ. ανοιχτή στο κοινό και τους εθελοντές -γιορτή κλεισίματος της Στέγης Αλληλεγγύης! Σας περιμένουμε με μπουφέ-ρεφενέ, ζωντανή μουσική και καλή διάθεση.