Συναυλία για την 18χρονη Ασπασία από το Άργος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αποτρόπαια απόπειρα δολοφονίας της από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί την μητέρα της, θα διοργανωθεί στη Λάρισα στις 5 Ιουνίου στο κηποθέατρο για την αποθεραπεία της.

Η νεαρή Ασπασία νοσηλεύεται πλέον σε κέντρο αποθεραπείας στη Λάρισα, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα πάνε για την αποκατάσταση της κοπέλας, ενώ πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν δεχτεί να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για αυτόν τον ιερό σκοπό. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Σοφία Αρβανίτη, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο Χάρης Βαρθακούρης και άλλοι.

Την παρουσίαση θα κάνει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος και η παρουσιάστρια Νικολέττα Αναστασοπούλου.  Ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας της Ασπασίας, που δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.