Συναυλία αλληλεγγύης για τον Λαρισαίο μουσικό και ηθοποιό Βασίλη Πιπέρη διοργανώνεται την Δευτέρα 15 Ιουνίου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον Βασίλη».  

Ο μουσικός και ηθοποιός, γνωστός από την ιστορική εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν. Τα Καθάρματα», είχε υποστεί πριν τέσσερα χρόνια εγκεφαλικό επεισόδιο μαζί με δύο εμφράγματα, και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας ενώ δίπλα του έχει ανθρώπους που τον στηρίζουν. Ανάμεσα τους και ο πρώην συνεργάτης του στους ΑΜΑΝ, Γιάννης Σερβετάς, που τον στηρίζει στη δύσκολη φάση της ζωής του.

Για χρόνια ο Βασίλης Πιπέρης χάριζε το χαμόγελο σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, τα αποσπάσματα με τα κατορθώματα της τηλεοπτικής παρέας από τη Βόρεια Ελλάδα είναι από τα πιο δημοφιλή στο Διαδίκτυο, όπου κυκλοφορούν και έχουν καθημερινά εκατοντάδες «κλικ».  

Ο Πανθεσσαλικός σύλλογος επαγγελματιών μουσικών κέντρων διασκέδασης διοργανώνει την συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν γνωστοί Λαρισαίοι μουσικοί και όχι μόνο για να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει ο Βασίλης Πιπέρης. 

Αξίζει…