Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 20:00 το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Έκφραση γνώμης του δημοτικού συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Βελτίωση της Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσάλων».

2) Έγκριση της με αριθμό 21/2015 μελέτης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση αγωγού ύδρευσης τμήματος Καλλιθέα – Ναρθάκιο» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

3) Λήψη απόφασης για τον καθορισμό χώρου υποδοχής αδρανών υλικών, κατεδαφίσεων ή εκσκαφών, στην Τ.Κ. Βασιλί.

4) Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών, για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου Φαρσάλων και ορισμός δύο (2) μελών του δημοτικού συμβουλίου, με τους αναπληρωτές τους. (άρθρο 1 του Π.Δ. 270/81 ΦΕΚ 77Α΄).

5) Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Κιλελέρ, για συλλογή και μεταφορά απορριμμάτων ανακύκλωσης.

6) Έγκριση αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015.

7) Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων της 15ης Αυγούστου & διάθεση πίστωσης.

8) Έγκριση διαγραφής οφειλής ποσού 383,20€ στην «ΑΙΓΛΗ» ΝΤΙΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

9) Έγκριση της με αριθμό 26/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.) με θέμα: «Παροχή εξουσιοδότησης προς το Νόμιμο Εκπρόσωπο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. για την Τράπεζα Πειραιώς».

10) Έγκριση απασχόλησης και καθορισμός ειδικοτήτων μαθητών της επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας Λάρισας του ΟΑΕΔ που θα απασχοληθούν για πρακτική άσκηση στο Δήμο Φαρσάλων κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016.