Η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ν. Λάρισας, που συγκροτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), λειτουργεί με έδρα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758).

Ανάμεσα σε μια σειρά δράσεις της, οργανώνει την συγκέντρωση από μεμονωμένους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, αλλά και από φορείς ή επιχειρήσεις την συγκέντρωση 

Α)  Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ.α).

Η παράδοση των παραπάνω ειδών θα γίνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 9 π.μ έως 2 μ.μ και 7 - 9 μ.μ.

Ότι θα συγκεντρωθεί θα διατίθεται κατά προτεραιότητα ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που θα είναι δυνατόν να δωθούν, μέσω της καταγραφής που θα κάνουν τα Σωματεία και οι Λαικές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κλπ).