Αναβολή επ' αόριστον ενδέχεται να πάρουν τα σχέδια της δημοτικής αρχής στη Λάρισα για αναμόρφωση και γενικό "φινίρισμα" των κεντρικών πεζόδρομων της πόλης, απόρροια των οικονομικών εξελίξεων. Η παράταξη Καλογιάννη έχει δεσμευτεί εδώ και μήνες πως θα προχωρήσει στα έργα αυτά φτιάχνοντας την όψη των οδών Κούμα, Παπακυριαζή, Ασκληπιού και Πατρόκλου, πεζόδρομοι που σε πολλά σημεία έχουν σπασμένα πλακάκια και απεριποίητη ή βρώμικη εμφάνιση, αλλά οι οικονομικές εξελίξεις δένουν... τα χέρια του δημάρχου.

Βούληση του Δήμου Λαρισαίων, όπως έχε δηλώσει επανειλημμένως ο Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος μίλησε στο Bloomberg για την κατάσταση της πόλης του, ήταν να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στον Ιούλιο και να παραδοθούν οι νέοι πεζόδρομοι μέχρι το φθινόπωρο. Ωστόσο, με τις εκτιμήσεις για την οικονομία να είναι όλο και χειρότερες από τη Δευτέρα, με τη δυσπραγία να είναι ήδη παρούσα και τα σενάρια περί πτώχευσης της χώρας να συνεχίζονται ασταμάτητα, και έχοντας ήδη παραχωρήσει τα αποθεματικά του Δήμου στην κυβέρνηση, είναι πολύ πιθανό το σχέδιο του Δήμου να μείνει στα χαρτιά για πολύ καιρό ακόμα. 

Πρόκειται για έργο που χρειάζεται επειγόντως το κέντρο της Λάρισας, αλλά σε συγκυρίες σαν την τωρινή θεωρείται πολυτέλεια...