Σχεδόν 250.000 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, εισέρχονται στις κάλπες οι οποίες άνοιξαν στις 7 το πρωί.

Η εκλογική περιφέρεια της Λάρισας εκλέγει οχτώ βουλευτές. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις 9 και μισή το βράδυ θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος σύμφωνα με την Singular Logic από τα περίπου 4.800 ειδικά κινητά τηλέφωνα που έχει δώσει η εταιρεία στους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι θα στείλουν κατευθείαν τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα.

Η αναγνώριση των εκλογέων θα γίνεται με αστυνομική ταυτότητα ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας (όλων των ασφαλιστικών ταμείων), ενώ θα γίνονται αποδεκτές και οι λεγόμενες «κομμένες» ταυτότητες. Όσοι δεν διαθέτουν κάποιο από τα παραπάνω επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας των αστυνομικών τμημάτων που θα εκδίδουν ταυτότητες με διευρυμένο ωράριο σήμερα και αύριο.

Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ένδειξη «Μάθε πού ψηφίζεις» ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500.