Η Μικτή Χορωδία που δραστηριοποιείται στα πλαίσια των δομών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας ξεκινώντας δυναμικά τη νέα χρονιά τις πολιτιστικές δραστηριότητες και εξορμήσεις της, επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα την όμορφη και χιονισμένη πόλη της Κοζάνης μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου Κοζάνης. Ο ομώνυμος σύλλογος, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου, διοργάνωσε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου την 6η ετήσια χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του κεντρικού κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμου Κομποτίου Άρτας  «Νικ.Σκουφάς», του Μαξίμειου Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας, της  Aντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων και η οικοδέσποινα μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Κοζάνης παρουσίασαν ένα απολαυστικό πρόγραμμα με γνωστά έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια της Δυτικής Μακεδονίας,δημιουργώντας μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα αποσπώντας κολακευτικά σχόλια. 

Τη χορωδία της αντιδημαρχίας Λάρισας συνόδευσε στη φυσαρμόνικα ο κ. Γιώργος Τσακνάκης και στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη.  Διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από τον κ. Δημήτριο Ζαχαρό, εκπρόσωπο του Δήμου Λαρισαίων, και της προέδρου του συλλόγου. Ακολούθησε εξαιρετική δεξίωση και γεύμα προς τιμή των χορωδών από μέρους του συλλόγου Αγίου Αθανασίου και η συνάντηση έκλεισε με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.