Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα επισκεφθεί στρατιωτικούς σχηματισμούς και μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Λάρισας και των Τρικάλων,και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς, ακολούθως το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ», το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως.

Στις 8.30 το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση, που διοργανώνεται απτη Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19) με θέμα «ανάλυση πολιτικών εξελίξεων».

Αύριο Τρίτη το πρωί θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ακολούθως το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο και στη συνέχεια την 110 Πτέρυγα Μάχης.

Στις 5 μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Θυμάτων της Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων (ξενοδοχείο «DIVANI») και στις 6 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «DIVANI».

Μεθαύριο Τετάρτη το πρωί θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Λάρισας, ακολούθως τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων.