Στο Μόναχο και στο Βερολίνο, θα βρίσκεται ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ως επικεφαλής ομάδας βουλευτών, από τις 13 ως και τις 17 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος του Γερμανικού Ιδρύματος (Χάνς Ζάιντελ), στο πλαίσιο της διατήρησης και εμβάθυνσης των φιλικών και εταιρικών δεσμών των δύο χωρών. 

Ο Λαρισαίος πολιτικός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με υψηλά ιστάμενους Γερμανούς πολιτικούς, βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Ομοσμονδιακής βουλής και με μέλη της τοπικής Κυβέρνησης της Βαυαρίας.

 Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρίσκονται οι ευρωπαϊκές πολιτικές εξελίξεις, με σκοπό, μέσα από την ενίσχυση του ελληνογερμανικού διαλόγου, την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των δυο χωρών. 

Τέλος ο Λαρισαίος βουλευτής, θα είναι εισηγητής σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με θέματα τις ελληνογερμανικές σχέσεις και το μεταναστευτικό. 

Στην ομάδα βουλευτών που θα επισκεφθούν την Γερμανία, θα συμμετέχουν ακόμη, οι βουλευτές κκ. Μαρία Αντωνίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κουμουτσάκος.