Σε βρετανική σειρά που διαδραματίζεται στην Ελλάδα θα παίξει ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, που βασίζεται στα βιβλία του αγαπημένου συγγραφέα των Βρετανών, Gerard Durell. Ο συγγραφέας που είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη Βρετανία, έχει γράψει τα best-sellers My Family, Other Animals, Birds, Beasts και το Garden of the Gods που έχουν εκδοθεί όλα σε ένα βιβλίο με τον τίτλο «Η Τριλογία της Κέρκυρας» (The Corfu Trilogy). Η σειρά θα παιχτεί στο βρετανικό κανάλι ITV, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρωταγωνίστρια η βρετανίδα ηθοποιός Louisa Durrell, μια χήρα μητέρα τριών παιδιών που προσπαθεί να ξαναβρεί τη ζωή της αφήνοντας την Μ. Βρετανία για να μπορέσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της το 1935. Επιλέγει ένα μικρό χωριό, σε ένα ελληνικό νησί χωρίς να γνωρίζει όμως ότι δεν υπάρχει ηλεκτρισμός. Τα παιδιά επαναστατούν αλλά η Κέρκυρα είναι πολύ φτηνή και ένας επίγειος παράδεισος όπου μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά της και έτσι αποφασίζει να μείνει.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα παίξει το ερωτικό ενδιαφέρον της Λουίζα, τον όμορφο Σπύρο Χαικόπουλο που η μητέρα γνωρίζει με το που φτάνει στο νησί…

Χ.Α.