Το Σαββατοκύριακο 20-22/02/2015 διεξήχθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο του Βόλου η 1η φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ (γεννηθείς 1998 και μεταγενέστερα), με τη συμμετοχή του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, του Κ.Ο.Π.ΙΛΙΣΙΩΝ, του Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ, του O.E.ANA BΟΛΟΥ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα του Ν.Ο.Λάρισας κατάφερε να νικήσει όλους τους αντίπαλους και να προκριθεί πανηγυρικά στην 2η φάση του πρωταθλήματος.

Με όπλο την ομαδική και δυνατή άμυνα, οι πολίστες του Ν.Ο.Λάρισας κατάφεραν να δείξουν τις ικανότητές τους και να δεχτούν συγχαρητήρια για τις καλές εμφανίσεις από όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες αλλά και τις αντίπαλες ομάδες.

Η ποιοτική προπόνηση αλλά και το κλίμα μεταξύ των αθλητών είναι τα κύρια στοιχεία για αυτές τις νίκες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί ο ρυθμός καθώς στους επόμενους γύρους ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων θα είναι μεγαλύτερος.

ΟΙ προπονητές Άγγελος Μερκουριάδης και Ηλίας Μπαλαμπάνης ευχαρίστησαν τους αθλητές τους για την προσπάθεια καθώς και τους γονείς τους, που ακολούθησαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο.Λάρισας (σε παρένθεση τα τέρματα που σημείωσαν οι πολίστες)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – 15-7

Στεργίου Δημήτρης (3), Κόρακας Κώστας (3), Μάγκας Νίκος (2), Πατούνας Ηλίας (2), Λευθέρης Γιάννης (2), Αλεξανδρής Νίκος (1), Βαλαής Ζήσης (1), Μιχαήλ Μαργαρίτης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΕΝΑΒΟΛΟΥ – 10-4

Κόρακας Κώστας (3), Αλεξανδρής Νίκος (3), Αγγελούλης Αντώνης (1), Βαλαής Ζήσης (1), Πατούνας Ηλίας (1), Μιχαήλ Μαργαρίτης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΥΚ.ΒΟΛΟΥ – 14-7

Κόρακας Κώστας (10), Αλεξανδρής Νίκος (3), Αγγελούλης Αντώνης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΟΠ.ΙΛΙΣΙΩΝ – 10-6

Κόρακας Κώστας (3), Βαλαής Ζήσης (3), Αλεξανδρής Νίκος (2), Στεργίου Δημήτρης (1), Λευθέρης Γιάννης (1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 12

2. 2. Κ.Ο.Π.ΙΛΙΣΙΩΝ 7

3. Ο.Υ.Κ ΒΟΛΟΥ 7

4. Ο.Ε.ΑΝΑ.ΒΟΛΟΥ 3

5. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγγελούλης Αντώνης, Αλεξανδρής Νίκος, Βαλαής Ζήσης, Βάσιος Θάνος, Κόρακας Κώστας, Λευθέρης Γιάννης, Λευθέρης Σπύρος, Μάγκας Νίκος, Μαργαρίτης Μιχαήλ, Μιχαήλ Σπύρος, Μπατζογιάννης Γιάννης, Παπαρσενίου Γιάννης, Πατούνας Ηλίας, Σκέντος Δημήτρης, Στεργίου Δημήτρης , Χατζηλιάδης Λάμπης.