Συναντήθηκε η ομάδα εθελοντών για τα αδέσποτα με τον αντιδήμαρχο Κιλελέρ Αντώνη Ρεντζιά με σκοπό την συζήτηση για την υλοποίηση του προγράμματος του Δήμου Κιλελέρ. Η ομάδα εθελοντών συγκροτήθηκε από  κατοίκους της Νίκαιας, ευαισθητοποιημένους στα θέματα των αδέσποτων, και συνεργάζεται με τον Δήμο, που επιθυμεί με όσα μέσα διαθέτει και σε συνεργασία με τον κτηνίατρο της Νίκαιας Θανάση Παπαποστόλου, να δρομολογήσει το συμφωνημένο πρόγραμμα που αφορά την καταγραφή των αδέσποτων, την στείρωση των θηλυκών και την προώθηση ενήλικων και ανήλικων ζώων προς υιοθεσία.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα. Ξεκίνησε ήδη η υλοποίηση του προγράμματος με την υιοθεσία δυο κουταβιών  και την περίθαλψη και προσεχώς στείρωση μιας ενήλικης θηλυκιάς. Η εθελοντική ομάδα εντόπισε τις δυσκολίες του εγχειρήματος, που είναι πολλές και κάνει έκκληση στους συνδημότες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί τους στην ιστοσελίδα "Μουσούδες - Φιλόζωοι Νίκαιας Κιλελέρ".

Το πρόβλημα των αδέσποτων είναι μεγάλο στα χωριά του Δήμου μας και απειλείται τόσο η ζωή των σκύλων που διαβούν στους δρόμους όσο και η δημόσια υγεία.