Αναρωτηθήκατε ποτέ πως οι «Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» μπορούν να βοηθήσουν τους απόρους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη? 

Οι πολυαγαπημένοι μας πιγκουίνοι της σειράς Μαδαγασκάρη επιστρέφουν ως μυστικοί πράκτορες  την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 11:30 στον κινηματογράφο Βικτώρια , επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 14 και Κούμα, σε μια προβολή όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, χωρίς να προϋποθέτει την καταβολή χρηματικού αντιτίμου.

Αντ’αυτού θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη παντοπωλείου, βιβλία, cd, dvd κλπ τα οποία και θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

 Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και προτείνεται για παιδιά από 3ετών και άνω αλλά και για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους!

Σας καλούμε, λοιπόν, να περάσετε ένα ευχάριστο πρωινό παρέα με τα πιο ξεκαρδιστικά και μυστηριώδη πουλιά της παγκόσμιας κατασκοπίας και να ανακαλύψετε τη μυστική ιστορία τους συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στην ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.