Ξεκινάνε την ερχόμενη Τρίτη στη Λάρισα και το  Βόλο τα σεμινάρια πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για ενήλικες «TOEIC»

(TestOfEnglishforInternationalCommunication ) αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.  Τα σεμινάρια θα είναι εντατικά, τρείς (3) φορές την εβδομάδα και με σύνολο σαράντα (40) διδακτικών ωρών ο σπουδαστής (έχοντας ήδη αρχικές γνώσεις με 3-4 χρόνια διδασκαλίας) θα μπορεί να πιστοποιηθεί στις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο Βόλο και τη Λάρισα το Σάββατο 13 Ιουνίου η Ελληνοαμερικάνικη Ενωση.   

Το πρόγραμμα εξετάσεων του TOEIC που τις διενεργεί η Ελληνοαμερικανική Ένωση (εκπροσωπεί και το Πανεπιστήμιο του Michigan),είναι το πυκνότερο από όλα, διενεργώντας εξετάσεις στην περιοχή μας ανά 1-2 μήνες, καλύπτοντας έτσι όποια πιεστική, από άποψη χρόνου, ανάγκη μπορεί να προκύψει.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Το συνολικό κόστος με τα εξέταστρα και το διδακτικό υλικό της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι 280€ και 230€ για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι) ενώ η ύλη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύπτει σταδιακά τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου ανεξάρτητα του αρχικού επιπέδου των γνώσεών του.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε κατάλληλους εκπαιδευτικούς χώρους, σε μέρες και ώρες που θα καθοριστούν με βάση την κοινή διαθεσιμότητα εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτή. Η χαμηλή τιμή καθιστά προσιτή την επένδυσή σε αυτή την γνώση και το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, οδηγεί στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση και τελικά πιστοποίηση της γλώσσας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα στο τηλέφωνο της γραμματείας 2421021021- 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.peg.gr έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου.