Στην Περιφέρεια  Ανατολικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στις πόλεις της Δράμας και της Καβάλας, θα περιοδεύσουν από κοινού την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, οι βουλευτές του Ν. Λάρισας και της Ά Αθήνας, κκ. Χρήστος Κέλλας και Βασίλης Κικίλιας.

Οι δυο βουλευτές θα επισκεφθούν  την Ιερά Μητρόπολη Καβάλας, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Προκόπιο και στη συνεχεία, τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των δύο πόλεων, δημοτικές αρχές, αλλά και τους Αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Καβάλας κκ. Ανάργυρο Πατακάκη και Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμά του Λαρισαίου πολιτικού, έχει και η επίσκεψή του, ως τομεάρχη Υγείας της ΝΔ στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου θα έχει συναντήσεις με την διοίκηση του νοσοκομείου, με τους εργαζόμενους, αλλά και με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας. 

Το απόγευμα, οι δύο βουλευτές θα παρευρεθούν στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ Καβάλας, για συζήτηση με τα στελέχη του κόμματος για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, με τον πολιτικό σχεδιασμό στο προσκήνιο και τέλος θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.