Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην παρουσίαση οκτώ ερευνητικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Πρόκειται για ερευνητικά έργα που εντάσσονται στην Πράξη «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών Έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ)» MIS 453350, στο πλαίσιο του ΕΠ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», (ΕΠΑΝΑΔ, ΕΣΠΑ 2007- 2013).

 Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους (ΕΣΠΑ 2007-2014), το οποίο συντονίζεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας. 

Αύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου από τις 09:30 το πρωί θα λάβει χώρα η τελική ημερίδα επιμόρφωσης των τελικών δικαιούχων του ερευνητικού έργου ΑγροΕΤΑΚ για οκτώ ερευνητές - ωφελουμένους του έργου. Πρόκειται για την ημερίδα παρουσίασης των τελικών αποτελεσμάτων και των συμπερασμάτων της έρευνάς τους, σε συνέχεια του πρώτου σεμιναρίου επιμόρφωσης (24 Ιουνίου 2015). Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας (στην οδό Θεοφράστου 1) .