Άμεση ήταν σήμερα το πρωί η παρέμβαση του προέδρου του εργατικού κέντρου κ. Τσιαπλέ στη ΔΕΗ, για την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια της κ. Εσκεκίδου, η  οποία λόγω χρεών βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στο σκοτάδι.

Oι οφειλές προς την ΔΕΗ  της συγκεκριμένης οικογένειας έχουν φτάσει 3.000 ευρώ, καθώς η σύνταξη της ηλικιωμένης κυρίας δεν φτάνει να καλύψει τα έξοδα.  Ο κ. Τσιαπλές ζήτησε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος, καθώς στο σπίτι φιλοξενείται ο καρδιοπαθής γιος της συνταξιούχου ο οποίος χρειάζεται παροχή οξυγόνου.  « Η διακοπή ρεύματος δημιουργεί μια απάνθρωπη κατάσταση.Το ρεύμα είναι κοινωνικό δικαίωμα και πρέπει να δίνεται σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν» δήλωσε ο κ. Τσιαπλές μετά την συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΗ.

Από την μεριά της η κ. Εσκεκίδου δήλωσε πως αναγνωρίζει το χρέος που έχει στη ΔΕΗ, ενώ είπε πως έχει πρόθεση να ξεπληρώσει τις οφειλές της δίνοντας σιγά- σιγά κάποια χρήματα το μήνα.  Τέλος να σημειώσουμε πως η διοίκηση της ΔΕΗ δεσμεύτηκε πως θα αντιμετωπίσει το θέμα και εντός της ημέρας θα επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι της  συγκεκριμένης οικογένειας.